New York, New York

Sense eixir dels Estats Units, la nostra bibliotecària viatgera s'ha adreçat cap a Noya York amb la intenció de visitar la New York Public Library. El que ha fet només arribar ha estat anar a la sala infantil. Aquesta és l'entrada.






El que veieu a continuació és un cartell amb la història de l'osset Winnie-the-Pooh, al qual ben segur que coneixeu, o m'enganye?






I ací teniu l'osset de peluix original i els seus amiguets, que es troben tots ells a la biblioteca de Nova York des de fa molts anys.






Ara trobem a la nostra bibliotecària viatgera, passejant i gaudint d'aquesta atmosfera.






Hem de dir que ens ha agradat molt aquesta biblioteca: els mobles, els detalls decoratius, els llums, la distribució i l'espai,...; ens pareix que està fet tot amb molt de gust i pensant en tot moment en els infants.






Com a mostra del que acabem de dir, la següent imatge...





...i la següent...





...i la següent.





El següent cartell inclou una rima senzilla. Traduïda al valencià ve a dir el següent: 'Segueix-me i veuràs, com a la Biblioteca Pública de Nova York et divertiràs'






Els teixells, les etiquetes que ens ajuden a trobar els llibres i les pel.lícules a la biblioteca, són prou senzills, tal i com ha de ser en una d'infantil.




El següent cartell assenyala quina és la missió de la biblioteca i dels bibliotecaris: inspirar l'aprenentatge permanent, avançar en el coneixement i enfortir les nostres comunitats.

Ací tenim a la nostra bibliotecària viatgera en el taulell d'atenció al públic de la sala infantil.



I per acabar, aquestes dues imatges que reflexen el que us deiem: que és una biblioteca molt xula i que segur que els encanta als xiquets i xiquetes novaiorquesos.