Recorregut bibliotecari per Bèlgica

La nostra bibliotecària viatgera ha estat recentment a Bèlgica, concretament a la regió de Flandes, i ha prés diverses fotografies. Ací podem veure l'entrada al Museu del Còmic de Brussel.les.


Veritat que reconeixeu eixe coet espacial. Tintín deu estar prop!!


Aquesta és l'entrada a la biblioteca del Museu del Còmic...


... i aquest és l'interior. Com podeu comprovar, no disposa de taules ni cadires; tan sols prestatgeries i espai amb coixins per a relaxar-se.


Aquesta és la Bibliotheek de Gant, segon destí de la nostra bibliotecària viatgera. Crida l'atenció la quantitat de bicicletes que hi ha a l'entrada. Els belgues, al igual que els holandesos, utilitzen molt aquest mitjà de transport, el qual no contamina.



Ací tenim a la nostra bibliotecària viatgera. L'acompanyem dins?


Diverses imatges de l'interior de la sala infantil ens permeten apreciar la distribució de les estances, el color de les parets, el tipus de prestatgeries i taules, la decoració amb globus i altres elements,...





Per acabar, la nostra bibliotecària viatgera s'ha desplaçat a Bruge, una de les ciutats més boniques d'Europa. A sota, l'entrada a la Biblioteca Municipal.


Ací la tenim a la nostra viatgera, posant darrere d'unes bicicletes belgues.


Les fotografies de la sala infantil ens permeten veure com és per dins, amb prestatgeries i caixons per als llibres, escalons a diferents altures on els xiquets i xiquetes poden seure per llegir i taules expositores i diversos elements decoratius. També material per a dibuixar i colorejar.




Un porquet de colors en dóna la benvinguda i ens desitja un bon viatge de tornada!!