Recorregut literari per Anglaterra

En aquesta ocasió, la nostra bibliotecària viatgera ha anat a visitar les biblioteques d'algunes ciutats angleses, però com ha viatjat en Setmana Santa les ha trobat tancades. Així doncs, ha decidit fer un recorregut literari que segur que vos agradarà.




La imatge anterior és el rètol d'entrada al college on es roden les pel.lícules del Harry Potter i que rep el nom de Christ Church . Les imatges següents pertanyen a la façana i exteriors.



A més, en aquest college va donar classes de matemàtiques Lewis Carroll, l'autor d'Alícia al País de les Meravelles.



Ara ens trobem a la porta de la biblioteca pública d'Stratford-upon-Avon, la ciutat on va nàixer William Shakespeare. Com ja vos podeu imaginar la biblioteca està tancada, encara que la nostra bibliotecària viatgera ha pogut gaudir de l'encant de les cases d'esta ciutat.



Aquest edifici que veieu a continuació i que sembla una fàbrica és la Biblioteca Britànica, que és la biblioteca més important d'Anglaterra. És per això que es troba a la capital d'aquest país, és a dir, a Londres.




Aquesta és l'entrada a la Biblioteca, tancada en un dia festiu...




...i aquest és un seient molt curiós que representa com antigament els llibres estaven encadenats per a que la gent no se'ls enduguera.




El que sí ha trobat obert la nostra bibliotecària viatgera ha estat la sala d'exposicions de la Biblioteca Britànica, la qual conté diversos tresors, entre els quals està el manoscrit original d'Alícia al País de les Meravelles.


I per acabar amb aquest itinerari, la nostra bibliotecària viatgera ha visitat en els jardins de Kensington, a Londres, l'escultura en homenatge al personatge de Peter Pan, creat per l'escriptor James Barrie.